Ventilatiesystemen

EVB beschikt over een ruim aanbod aan ventilatiesystemen voor diverse toepassingen.

Onze oplossingen

Ventilatiesysteem C+

Als Renson Ambassador bieden we een veelzijdig gamma slimme ventilatiesystemen aan volgens het principe van vraagsturing, gaande van een eenvoudig systeem tot een smartzone systeem waarbij ook slaapkamers op een intelligente manier worden geventileerd. 

De verse lucht wordt op natuurlijke wijze aangevoerd via raamroosters in de leefruimtes en slaapkamers. De vervuilde lucht wordt door middel van een ventilator mechanisch afgezogen in de keuken, badkamer, berging en toiletten. 

Renson Healthbox 3.0

Renson Healthbox 3.0

De nieuwe Healthbox 3.0 is geschikt als een individueel ventilatiesysteem voor zowel woningen als appartementen. De Healthbox 3.0 controleert 24 uur per dag de luchtkwaliteit op CO2 of vocht en/of VOC’s (geur) per ruimte. Het ventilatieniveau per ruimte wordt volautomatisch bijgestuurd in functie van de gemeten luchtkwaliteit op basis van sensoren in de regelmodules. Zolang de luchtkwaliteit in een ruimte goed is, wordt het ventilatieniveau niet verhoogd. Dit zorgt voor een maximaal comfort en maximale energiebesparing. 

Via de geïntegreerde SmartConnect communiceert de Healthbox met gebruiker (via app) en met andere slimme toestellen in de Smart Home.

Voordelen

  • Intelligente vraaggestuurde ventilatie
  • Ventilatiedebiet afgestemd op bezetting, vocht- en/of CO2-concentratie
  • Sterk verlaagd energieverbruik = hoge E-peil winst
  • Lage onderhoudskost

 

Ventilatiesysteem C

Mixvent buisvetilatoren

Super stille MIXvent buisventilatoren uitgevoerd in kunststof voorzien van een speciaal ontwikkelde binnenmantel met geluiddempende foam, welke het motorgeluid direct absortbeert.

Geschikt voor elke ventilatietoepassing, waarbij het geluidsniveau essentieel is en waarbij vanwege het permanente gebruik een energiebesparing wenselijk is.

Toepassing: bergingen (bv. in ondergrondse parkeergarage)

Heeft u problemen met condensatie of schimmelvorming in uw woning?

Veelgestelde vragen